Hoe Het Werkt

We proberen het bestellen, betalen en bezorgen zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we op de volgende manieren:

Bestellen met of zonder account

U kunt uw bestellingen doen mét en zonder een account. Het voordeel van een bestelling met een account is dat u bij een volgende bestelling niet weer alle gegevens hoeft in te vullen. Daarnaast kunt u zo gemakkelijk uw bestelhistorie inzien. Weet u precies wat u nou zo lekker vond van de vorige bestelling. 

Verzendmethode

Vervolgens kiest u hoe u het wilt ontvangen. Dat kan bij ons op meerdere manieren:

  1. Bezorging bij u thuis, alleen in (minimum bedrag €20):
    1. Dantumadiel (gratis)
    2. Dokkum (gratis) 
  2. Afhalen in de winkel. Staat het klaar als u komt, lekker makkelijk.
  3. Rest van Nederland. Via PostNL of DPD €7,50. Bestelt u Alcoholhoudende dranken, dan bedragen de verzendkosten €9,50. Deze prijs komt mede door de leeftijdscheck die gedaan dient te worden bij de aanschaf van alcohol.

Bestellingen vanaf €90,- worden gratis bezorgd/verzonden op 1 adres.

Betalingen kunnen op de volgende manieren gedaan worden:

  1. via Ideal (dit regelt Mollie.nl voor ons)

Regionaal: Heeft u voor 17.00u besteld, dan bezorgen we het van dinsdag tot en met zaterdag meestal diezelfde avond (uitgezonderd feestdagen) nog bij u thuis. Kunnen we het eerder bij u bezorgen of gaat het juist even wat langer duren, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om dit te bespreken. (Dit geldt alleen voor bezorgingen in de regio)

Landelijk: Voor 16.00u besteld is (normaal gesproken) de volgende dag in huis via PostNL of DPD. Mocht dit niet lukken, dan zullen we contact met u opnemen.

Alle kazen zullen vacuüm verpakt worden verzonden. Wij permitteren onszelf een foutmarge bij het snijden van ongeveer 10% naar boven en naar beneden. 

Voor het verzenden gebruiken we, waar mogelijk, gerecyclede dozen. 

Het kan voorkomen dat producten die wel op de site staan, toch niet leverbaar zijn. Wij zullen u hierover bellen om te kijken naar een alternatief.

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij bezorging of afhalen kan om een ID worden gevraagd.

Producten met een beperkte houdbaarheid kunnen niet worden geretourneerd.  Kaas die uit het vacuüm is gehaald kan eveneens niet worden geretourneerd. Mocht er iets mis zijn, neem dan contact op met de winkel via het contactformulier. Op deze manier kunnen we opzoek naar een oplossing. Verzendkosten van een retournering zijn voor eigen rekening. 

Retouren mogen (na contact) verzonden worden naar:

Frank's Delicatessen
Conradi-Veenlandstrjitte 14
9104 BN Damwâld

Met uw gegevens doen we niets anders dan waar ze voor bestemt zijn. Denk hierbij aan het bezorgadres voor het bezorgen en een telefoonnummer voor als we dit adres niet kunnen vinden. Het e-mailadres wordt gebruikt om u te kunnen mailen met betrekking tot uw bestelling. 

Wachtwoorden kunnen wij niet inzien, dat is allemaal beveiligd door JouwWeb.

Wilt u weten welke gegevens wij van u hebben of wilt u uw gegevens laten verwijderen, laat ons dit dan weten via het contactformulier.