Home » Meer weten? » Bestellen en Bezorgen

Hoe Het Werkt

We proberen het bestellen, betalen en bezorgen zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we op de volgende manieren:

Bestellen met of zonder account

U kunt uw bestellingen doen mét en zonder een account. Het voordeel van een bestelling met een account is dat u bij een volgende bestelling niet weer alle gegevens hoeft in te vullen. Daarnaast kunt u zo gemakkelijk uw bestelhistorie inzien. Weet u precies wat u nou zo lekker vond van de vorige bestelling. 

Verzendmethode

Vervolgens kiest u hoe u het wilt ontvangen. Dat kan bij ons op twee manieren:

  1. Bezorging bij u thuis, alleen in (minimum bedrag €20):
    1. Dantumadiel
    2. Dokkum
    3. Tietjerksteradiel, Achtkarspelen, Gemeende NEF - €4,95
  2. Afhalen in de winkel. Staat het klaar als u komt, lekker makkelijk.
  3. Brievenbuspakket. Dit kan alleen als u ook daadwerkelijk een 'Brievenbuspakket' heeft geselecteerd. (niet van toepassing op andere pakketten) - €4,50

Betalen

Betalingen kunnen op de volgende manieren gedaan worden:

  1. via Ideal (dit regelt Mollie.nl voor ons)

Bezorging

Heeft u voor 17.00u besteld, dan bezorgen we het van dinsdag tot en met zaterdag meestal diezelfde avond (uitgezonderd feestdagen) nog bij u thuis. Kunnen we het eerder bij u bezorgen of gaat het juist even wat langer duren, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om dit te bespreken.

Het kan voorkomen dat producten die wel op de site staan, toch niet leverbaar zijn. Wij zullen u hierover bellen om te kijken naar een alternatief.

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij bezorging of afhalen kan om een ID worden gevraagd.

Uw Gegevens

Met uw gegevens doen we niets anders dan waar ze voor bestemt zijn. Denk hierbij aan het bezorgadres voor het bezorgen en een telefoonnummer voor als we dit adres niet kunnen vinden. Het e-mailadres wordt gebruikt om u te kunnen mailen met betrekking tot uw bestelling. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden.

Wachtwoorden kunnen wij niet inzien, dat is allemaal netjes beveiligd door JouwWeb.

Wilt u weten welke gegevens wij van u hebben of wilt u uw gegevens laten verwijderen, laat ons dit dan weten via het contactformulier.